Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016 15:38

Αναβλήθηκε μέσω εντάσεων η συνεδρίαση για τη μεταφορά του δημαρχείου Νάουσας (Φωτορεπορτάζ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με  εικόνες που δεν τιμούν κανέναν αναβλήθηκε η συνεδρίαση του έκτακτου δημοτικού συμβουλίου Νάουσας, που είχε συγκαλέσει η αντιπολίτευση, για τη μεταφορά ή όχι του δημαρχείου Νάουσας στου Λόγγου Τουρπάλη.

Την πρόταση για αναβολή της συνεδρίασης ζήτησε ο δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης τονίζοντας πως όταν θα είναι έτοιμες οι μελέτες για τη μεταφορά του δημαρχείου, τότε θα υπάρξει δημόσια διαβούλευση και θα τεθεί το θέμα σε τακτική συνεδρίαση.

Πριν, οι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης κύριοι Καραμπατζός, Ρίζος, Καρτσιούνης αλλά και ο Προκόπης Μπίλης αιτιολόγησαν το δικό τους αίτημα για την έκτακτη συνεδρίαση τονίζοντας πως το θέμα είναι πολύ σοβαρό και πως ο δήμαρχος το έφερε στη δημοσιότητα μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωση παρακάμπτοντας το δημοτικό συμβούλιο.

Στη συνεδρίαση υπήρξε ένταση μεταξύ του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Απ. Αποστόλου και του Τάκη Ρίζου αλλά και των πολιτών που παρακολουθούσαν τη συνεδρίαση για την ώρα τέλεσης της συνεδρίασης.

Μετά το τέλος της συνεδρίασης είχαμε νέες εντάσεις μεταξύ του Προκόπη Μπίλη και του δημάρχου Νάουσας, μεταξύ του κ. Παλαντζίδη και του δημάρχου ακόμη και μεταξύ εκδοτών και του δημάρχου. Στις αντιπαραθέσεις συμμετείχαν και πολίτες αλλά και δημοτικοί σύμβουλοι, αντηλλάγησαν βαριές εκφράσεις που δεν τιμούν κανέναν ενώ είναι χαρακτηριστικό πως η ένταση κράτησε αρκετή ώρα πριν ηρεμήσουν τα πνεύματα.

 

 

 

 

Σε λίγο παρακολουθείστε 15λεπτο video με ότι συνέβη στην έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας.

Σχετικά Άρθρα