Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 05 Απριλίου 2015 13:45

Τάσος Καραμπατζός: «Υπήρξε τεράστια απαξίωση της Ε.Τ.Α. Α.Ε.»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Σκληρή κριτική στη δημοτική αρχή και το δήμαρχο Νάουσας  Νίκο Κουτσογιάννη, άσκησε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και πρώην δήμαρχος Τάσος Καραμπατζός κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του έκτακτου δημοτικού συμβουλίου για την Ε.Τ.Α. Α.Ε.
Ο Τάσος Καραμπατζός δήλωσε τα εξής:  «Κάνουμε μια πολιτική κουβέντα για το θέμα το οποίος δυστυχώς έρχεται μετά από 7 μήνες στο δημοτικό συμβούλιο Αν δεν φέρναμε το θέμα εμείς η αντιπολίτευση  δεν θα ερχόταν ποτέ. Η ΔΕΤ κλείνει 30 χρόνια είναι δημοτική επιχείρηση διαφορετική από τις άλλες οι εργαζόμενοι έχουν όλη τη διάθεση  να συμβάλλουν.
Υπάρχει προσπάθεια τεράστιας απαξίωσης  τα πράγματα δεν είναι έτσι, όταν θέλεις να αποδομήσεις κάτι, το διογκώνεις , όπως και για τον δήμο δεν είναι τόσες οι οφειλές είναι  716 χιλ..
Κάναμε ανακαινίσεις στο εστιατόριο, στα δωμάτια και  στην  καφετέρια με ιδία έσοδα το 2005. Ανακατασκευάσαμε και  το Κιόσκι . Είχαμε στρατηγικό σχεδιασμό. Τώρα τι έγινε; Υπήρξε κενό διάστημα και απαξίωση έχει τεράστιες ευθύνες ο δήμαρχος. Έπρεπε να παραχωρήσει  την προεδρία αλλού, θέλω να πιστεύω πως έγινε καλοπροαίρετα. Στόχος  ήταν όμως μόνο η ιδιωτικοποίηση Δεν δώσατε καμία μάχη και αγώνα κύριε δήμαρχε, εμείς κριθήκαμε εσείς κρίνεστε τώρα.  Κοροϊδεύατε το ν κόσμο, έχετε εμπλακεί στις δικές σας υποθέσεις, διοικήστε εσείς .Μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για πολύ  δεν μπορεί αν κοροϊδεύεις  πολλούς για πάντα. Τα θέματα δεν θα έρχονται από τη μειονότητα αλλά από εσάς. Μέσα σε 8 μήνες έχουν απαξιωθεί τα πάντα. Δεν συζητάτε με κανέναν, τους προκαλέσατε να κάνουν επίσχεση και μετά τους λέτε εσείς φταίτε. Να παραμείνει ζωντανή η επιχείρηση στα χέρια του δήμου, όχι με την πρώτη ευκολία τα παρατάμε και να πάει στους ιδιώτες Να πάμε με τους βουλευτές στην Αθήνα να φύγουμε από αυτό το ασφυκτικό πλαίσιο». 
 

Σχετικά Άρθρα