Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016 21:38

Ανακήρυξη του Προέδρου της Δημοκρατίας σε Επίτιμο Δημότη Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στις εκδηλώσεις για την 194η Επέτειο του Ολοκαυτώματος (Κυριακή 8 Μαΐου 2016) θα τιμήσει με την παρουσία του η Α.Ε. ο Προέδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος, μετά από πρόσκληση του Δήμου Νάουσας.

Αναγνωρίζοντας το πολιτικό ήθος, την πλούσια ακαδημαϊκή και πολιτική του διαδρομή σημαντική για το δημόσιο βίο, τον οποίο υπηρετεί με ευθύνη και ευθικρισία με γνώμονα το εθνικό συμφέρον, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπιος Παυλόπουλος αποτελεί το σύμβολο της ενότητας του ελληνικού λαού.

Η επίσκεψη της Α.Ε. του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλου που είναι ο πρώτος πολίτης της χώρας και εκφράζει την ενότητα του κράτους και του λαού αποτελεί εξαιρετική τιμή για το Δήμο της Νάουσας. Ελάχιστο χρέος τιμής προς το θεσμό, αλλά και έκφραση ευχαριστιών για την επίσκεψη αυτή του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, είναι η ανακήρυξή του ως επίτιμου δημότη Νάουσας και η απονομή σε Αυτόν του μεταλλίου της πόλης.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας ενέκρινε την ανακήρυξη του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας ως επίτιμου δημότη Νάουσας και την απονομή του μεταλλίου της πόλης. Η τελετή ανακήρυξης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Μαΐου 2016 σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα που θα καταρτισθεί.

 

Σχετικά Άρθρα