Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016 20:19

Η αλήθεια και η παραπληροφόρηση για την Κ.Ε.ΔΗ.ΠΟ.Ν.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

«Οι  πολίτες του Δήμου  Νάουσας  τα τελευταία δύο χρόνια προσπαθούν να συνηθίσουν τα νέα «πολιτικά ήθη» που εισάγουν οι νυν Δημοτικοί άρχοντες και φυσικά έχουν ήδη διαμορφώσει άποψη την οποία και διατυπώνουν δημόσια.

 Ένα ακόμη δείγμα αυτών των ηθών και το δελτίο που κυκλοφόρησαν στον τύπο και δια του οποίου,  επιχειρούν σκόπιμα με μισές αλήθειες να παρουσιάσουν ψευδή εικόνα,  δηλ. αυτή που τους βολεύει πολιτικά.  Για  έναν έλεγχο που είναι σε εξέλιξη για την Κ.Ε.ΔΗ.Π.Ο.Ν (χρήση του 2010), έχουν εκδώσει κιόλας… καταδικαστικές αποφάσεις, παραβιάζοντας συνειδητά και σκόπιμα το νόμο και διαστρεβλώνοντας την αλήθεια.

  ΑΛΛΟ  ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ

     Ενώ λοιπόν εστάλη αρμοδίως στο Δήμο Νάουσας  ένα Φύλλο Μεταβολών και Ελλείψεων  της Επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου, για να κοινοποιηθεί σε αυτούς που τους αφορά και μόνον,  η δημοτική αρχή  δια του νομίμου εκπροσώπου της. αυθαίρετα και χωρίς κανένα δικαίωμα, επεξεργάστηκε κατά το δοκούν το περιεχόμενό του, παραβιάζοντας το νόμο  περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων, το μετέτρεψε  σε πόρισμα καταλογισμού ύψους 2.844.694,15 ευρώ υποκαθιστώντας παράνομα και παράτυπα και με προκλητικό τρόπο, τα αρμόδια όργανα και τούτο χάριν εντυπωσιασμού και μόνο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι φαγώθηκαν αυτά τα χρήματα.

    Η αλήθεια είναι ότι  τα τότε μέλη της διοίκησης και οι υπάλληλοι του πολιτιστικού οργανισμού, απλά έχουν κληθεί να εκφράσουν τις απόψεις τους για τις διαπιστώσεις του ελέγχου που είναι σε εξέλιξη και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ κατηγορούμενοι, όπως αναφέρει παραπλανητικά η ανακοίνωση του Δήμου.     

    Δηλαδή, πριν καν ολοκληρωθεί μια κατά νόμο προβλεπόμενη διαδικασία, κάποιοι ξεπέρασαν την δικαιοσύνη και καταργώντας το τεκμήριο της αθωότητας, παριστάνουν αυτόκλητα τους εισαγγελείς και δικαστές, δικάζουν και καταδικάζουν. Τι ανάγκη συνεπώς έχουμε της Δικαιοσύνης;

    Τα μέλη του τότε Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ε.ΔΗ.Π.Ο.Ν., όλοι επώνυμοι πολίτες της Νάουσας συμμετείχαμε αφιλοκερδώς και αμισθί για να προσφέρουμε στα κοινά και στον πολιτισμό του τόπου. Κανένας λοιπόν δεν μπορεί να παίζει με την τιμή, την υπόληψη και την αξιοπρέπειά μας και των οικογενειών μας για μικροπολιτικά παιχνίδια, καταργώντας τη Δικαιοσύνη.   Ο σεβασμός μας άλλωστε προς αυτήν είναι δεδομένος και δεν πρόκειται να κάνουμε τους αυτόκλητους εισαγγελείς που μοιράζει κατηγορητήρια και καταλογισμούς.

    Θυμίζουμε ότι σχετικά πρόσφατα και άλλοι επιχείρησαν να λασπολογήσουν με συκοφαντικά δημοσιεύματα, αλλά η δικαιοσύνη έλαμψε και οι ίδιοι οι συκοφάντες πλήρωσαν. Κάνουμε γνωστό προς τους δημότες της Νάουσας, ότι αυτή η κατάπτυστη ενέργεια δημοσιοποίησης προσωπικών δεδομένων και η προκλητική ετυμηγορία  περί καταλογισμού και καταδίκης μας, δεν θα μείνει χωρίς συνέπειες και ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί τι  θα ακολουθήσει από την πλευρά μας προς υπεράσπιση της αξιοπρέπειάς μας. Και τούτο μόνο για να λάμψει η αλήθεια και να δοθεί η ευκαιρία στον κόσμο της Νάουσας να  διαμορφώσει τη σωστή άποψη». 

Αναστάσιος Καραμπατζός 

Κων/νος Τζέκος    

Θεοπίστη  Κεφαλά-Σπάρτση

Ευδοξία  Ιτσκάρα-Θανασούλη

Μαρία Καρυδά-Μυλωνά

Θεοδόσης Σιώψης

Κων/νος  Περισοράτης

Μαριάννα Γιόκαλα-Οικονόμου

Χαράλαμπος Κουταλακίδης

Φανή Βλάχου-Παναγιωτίδου

Αριστείδης Τόσιος

Σχετικά Άρθρα