Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 08 Ιανουαρίου 2017 17:02

Στην κοπή πίτας της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων και της Φιλαρμονικής στη Νάουσα ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στην κοπή της πίτας της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας βρέθηκε την Κυριακή ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ανταποδίδοντας την πρόσφατα επίσκεψη της Ευξείνου Λέσχης στα κεντρικά γραφεία της ΔΗΜΑΡ, στην Αθήνα, για Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και ευχές.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Φώτης Φανιάδης καλωσόρισε τον κ. Θεοχαρόπουλο και τον ευχαρίστησε για την παρουσία του, ενώ ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ στον σύντομο χαιρετισμό του κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης συνεχάρη τον πρόεδρο, το Δ.Σ. και όλα τα μέλη της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας, τονίζοντας πως το έργο που επιτελούν είναι ιδιαιτέρως σημαντικό, τονίζοντας παράλληλα πως η πολιτεία θα έπρεπε να στέκεται αρωγός τόσο δραστήριων συλλόγων που συνεισφέρουν στην διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος παραβρέθηκε και στην κοπή της πίτας της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Νάουσας, όπου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές για τη νέα χρονιά με το Δ.Σ., τους δασκάλους, τα στελέχη και τα μέλη της Ορχήστρας.

 

Σχετικά Άρθρα