Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 09 Δεκεμβρίου 2018 19:38

Ανοιχτά κέντρα Εμπορίου “Naoussa Open Mall”

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κατατέθηκε την περασμένη εβδομάδα η πρόταση του Δήμου Νάουσας και του Εμπορικού Συλλόγου για την ανάπτυξη Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου. Πρόκειται για πρόταση για χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ ύψους 1.750.000 ευρώ.

 Η πρόταση, που έτυχε αποδοχής από το συντριπτικό ποσοστό των μελών του εμπορικού κόσμου της Νάουσας, περιλαμβάνει παρεμβάσεις έργων υποδομής στην κατεύθυνση της βελτίωσης της λειτουργικότητας και της αισθητικής αναβάθμισης του εμπορικού μας κέντρου με στόχο την αναζωογόνηση της αγοράς της πόλης.

«Κάναμε έναν άρτιο σχεδιασμό για να αλλάξουμε τα πάντα προς το καλύτερο στο εμπορικό κέντρο, από υποδομές μέχρι ψυχολογία, σε συνδυασμό με τις εγκεκριμένες δράσεις του Δήμου μας στο ΣΒΑΑ. Ελπίζουμε το πρόγραμμα να προκριθεί και να καταφέρουμε όλοι μαζί να κάνουμε θεαματικά βήματα εμπρός για την αγορά μας» τόνισε μετά την τελική υπογραφή ο Δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης, ευχαριστώντας το δ.σ. και τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου για τη συνεργασία και την προσπάθεια που κατέβαλαν.

«Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο που μας ενέπνευσε το όραμα και επιδεικνύει συνεχές ενδιαφέρον για την αγορά μας. Ευχής έργο είναι να ενταχθεί η πρότασή μας, που θα είναι μια νέα αρχή για τον εμπορικό κόσμο» δήλωσε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Άγγελος Κάλλης.

 

Από το Γραφείο Τύπου Δήμου Νάουσας