Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2015 17:50

Ένα ατμοσφαιρικό θρίλερ που θα σας κόψει την ανάσα…

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στις 19.00, το βιβλιοπωλείο Αλφάβητο και οι εκδόσεις Ν & Σ Μπατσιούλας (Momentum) σας προσκαλούν στην παρουσίαση βιβλίου του Γιώργου Δάμτσιου «Μέχρι την τελευταία του ανάσα». Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο Social cafe bar Free στην Νάουσα.

Ο Γιώργος Δάμτσιος, στην πρώτη του λογοτεχνική εμφάνιση, χτίζει με την πένα του ένα ατμοσφαιρικό, μεταφυσικό θρίλερ. Ταυτόχρονα, το βιβλίο αποτελεί ένα δυνατό ψυχογράφημα χαρακτήρων που συγκρούονται μεταξύ τους αναζητώντας απαντήσεις για τη ζωή, την αγάπη, και την ελευθερία ή όχι της ανθρώπινης βούλησης.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Βαλάντης Λιόλιος δημοσιογράφος, τακτικό μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας Θράκης (ΕΣΗΕΜΘ)και υπεύθυνος ενημέρωσης της διαδικτυακής εφημερίδας naousanews.gr.

Ο Δρ. Γιώργος Μάλλιος, απόφοιτος του τμήματος Αρχαιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακό και διδακτορικό στην κλασσική αρχαιολογία.Καθηγητής φιλολογίας στο 1ο Λάππειο Γυμνάσιο.

Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει ο Νίκος Βαρβέρης, πτυχιούχος διεθνούς εμπορίου και πλέον μεταπτυχιακός φοιτητής στη διοίκηση επιχειρήσεων.

 

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

 

Ο Γιώργος Δάμτσιος γεννήθηκε 1978 στη Νάουσα και εργάζεται στο Ελληνικό Δημόσιο από το 2000. Εκτός από τη συγγραφή, του αρέσει να διαβάζει μανιωδώς ενώ είναι λάτρης της Heavy Metal, του gaming και του αθλητισμού.

Διαμένει στη Νάουσα, μαζί με τη σύζυγό του Αναστασία και την κόρη τους.

 

«Ο Ρομπ Μίαρς βρίσκεται απέναντι από έναν ψυχίατρο που την τελευταία εβδομάδα τον ρωτά συνεχώς το ίδιο πράγμα: Γιατί έγινε δολοφόνος…

Η αφήγησή του, γεμάτη παράξενες συμπτώσεις, μεταφυσικές παρεμβάσεις και συνεχείς ανατροπές, θα ξετυλίξει μια σκοτεινή ιστορία απέναντι στην οποία τα όπλα της επιστήμης δεν μπορούν να δώσουν επαρκείς εξηγήσεις. Υπάρχει το απόλυτο Κακό και αν ναι, μπορεί να κατευθύνει τις πράξεις μας σαν να είμαστε μαριονέτες στη βούλησή του;

Το τέλος της ιστορίας θα είναι απρόσμενο για όλους τους πρωταγωνιστές της, ένοχους και αθώους. Αν υπάρχουν αθώοι σε αυτή την ιστορία…».

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα