Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2016 11:02

Διάκριση για τη Λίνα Βαλσαμίδου από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μια σημαντική διάκριση έλαβε από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών η συμπολίτισσα μας Λίνα Βαλσαμίδου. Πρόκειται για βράβευση με Έπαινο στην κατηγορία Παραμύθι, του κειμένου μου «Η Νεράιδα του Φεγγαριού». Η βράβευση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, στην Αθήνα και στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΡΙΟ ΜΉΝΥΜΑ

«…Αν θέλετε κάτι πολύ, ακόμα κι αν αυτό μοιάζει ακατόρθωτο, μπορείτε να το φτάσετε…» απόσπασμα από το παραμύθι Η Νεράιδα του Φεγγαριού.

Για μένα, ήταν ένα όνειρο, μια (προσ)ευχή που σήμερα γίνεται πραγματικότητα. Είναι τόσο μεγάλη η τιμή, η χαρά, η συγκίνηση, που τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τα όσα αισθάνομαι … Ευχαριστώ θερμά την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών- τη λογοτεχνική αυτή ένωση με τη μακρά πορεία και την εξαιρετικά ενεργή δραστηριότητα- και την κριτική επιτροπή,  για τη μεγάλη τιμή, να βραβεύει σήμερα με Έπαινο -στην κατηγορία Παραμύθι-   το κείμενό μου που έχει ως κέντρο του μια ευαίσθητη, ευγενική, διαφορετική Νεράιδα.

Θα ήθελα, από καρδιάς, να συγχαρώ  τους σημερινούς  βραβευθέντες για τη διάκριση τους και να ευχηθώ στην Πανελλήνια  Ένωση Λογοτεχνών να συνεχίσει το εξαιρετικά σημαντικό έργο της στη Λογοτεχνία και τον Πολιτισμό, ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τον τόπο μας. Σας ευχαριστώ».

 

Λίνα Βαλσαμίδου