Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 06 Απριλίου 2016 23:29

Ομιλία και παρουσίαση βιβλίου για την νηστίσιμη κουζίνα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως στα πλαίσια των ενημερωτικών του εκδηλώσεων διοργανώνει ομιλία με την διατροφολόγο Κυράνου Ευαγγελία και παρουσίαση βιβλίου της πρεσβυτέρας Χριστίνας Σινώλα με τίτλο  Νηστίσιμη κουζίνα.

    Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Απριλίου 2016 και ώρα 11:30 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ωδείου απέναντι από τον Ιερό Ναό της Παναγίας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ

Η Ευαγγελία Κυράνου απόφοιτος του Ανώτατου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης του Τμήματος Διατροφής, μητέρα τριών παιδιών εργάζεται ως Διατροφολόγος στη Βέροια όπου διατηρεί και δικό της γραφείο.

Με συμμετοχή σε πολλά σεμινάρια παχυσαρκίας, μεταβολισμού, διαβήτη, χοληστερόλης, οστεοπόρωσης κ.λ.π. και έχοντας γράψει ποικίλα άρθρα σε εφημερίδες και περιοδικά περί των ενενήντα δημοσιεύσεων, καθώς έχει πάρει μέρος και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές είναι γνωστή για την εξειδίκευσή της πλέον πάνω σε θέματα υγιεινής διατροφής και διαιτολογίας.

Στην ομιλία της θα μιλήσει για τη Μεσογειακή διατροφή σε περίοδο νηστείας.

 

Η συγγραφέας Χριστίνα Σινώλα-Καφετζή γεννήθηκε  στην Βέροια, από πολύτεκνη οικογένεια. Είναι πρεσβυτέρα σύζυγος του π. Φωτίου Καφετζή (υιού του αειμνήστου πατρός Θεοφάνη Καφετζή και της Αγγελικής). Έχει σπουδάσει λογιστικά και νοσηλευτική. Διακονεί (με ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας) στον ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας "Παύλειος Λόγος 90,2 fm" με την εκπομπή μαγειρικής "Μαγειρεύοντας με την Χριστίνα". Η μεγάλη αγάπη του κόσμου τόσο για την μαγειρική όσο και για την ίδια την ώθησαν να γράψει το βιβλίο "Νηστίσιμη Κουζίνα" με συνταγές λαδερές, αλάδωτες και για διαβητικούς με σύμβουλο τον ειδικό παθολόγο Δημήτριο Αποστολίδη.

 

Σχετικά Άρθρα