Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2017 13:07

“Αγκαλιάζοντας το έρεβος”

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Οι εκδόσεις “το ανώνυμο βιβλίο” σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Μάριου Δημητριάδη με τίτλο “Αγκαλιάζοντας το έρεβος” που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Ιουνίου και ώρα 20.00 στο Café-Bar«Γρανάζι» (Πλατεία Καρατάσου 8, εντός στοάς, Νάουσα)

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι συγγραφείς Ευαγγελία Παπανίκου και Γιώργος Δάμτσιος.

Αποσπάσματα θα διαβάσει η Κατερίνα Μώκιου

 

 

Αγκαλιάζοντας το έρεβος : από το οπισθόφυλλο του  βιβλίου

 

Όλοι έχουμε τους φόβους μας. Τις περισσότερες φορές για παράλογα πράγματα. Τι γίνεται όμως όταν η σκυτάλη αλλάζει ανάμεσα στο πραγματικό και το μεταφυσικό και τα παράλογα γίνονται πραγματικότητα; Αυτές οι μικρές εκπλήξεις είναι που εμφανίζονται μερικές φορές, κάνοντάς μας να αναρωτιόμαστε τι είναι τελικά λογικό και τι όχι. Εννέα καθημερινές ιστορίες μυστηρίου και απόλυτου παραλογισμού θα σας πείσουν ότι οι φόβοι μας πολλές φορές ίσως και να μην είναι τυχαίοι…αντέχετε να ακολουθήσετε σε ένα ταξίδι στο έρεβος;

 

Βιογραφικό συγγραφέα

Ο Μάριος Δημητριάδης κατάγεται από τον Ασκό Θεσσαλονίκης και έχει κάνει σπουδές γεωπονίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Εργάζεται στη Θεσσαλονίκη, όπου και ζει μόνιμα με τη σύζυγό του. Διδάσκει κλασική και ηλεκτρική κιθάρα και είναι λάτρης της Heavy metal, των ταξιδιών και της φωτογραφίας. Αποτελεί έναν από τους ιδρυτές του φεστιβάλ φαντασίας Fantasmagoria και αρθρογραφεί στις σελίδες nyctophilia και metalsurgery. Του αρέσουν τα βιβλία τρόμου και μυστηρίου και έχει εκδώσει τα βιβλία “Σκοτεινές Μέρες” από τις εκδόσεις “λογεῖον” και “Αγκαλιάζοντας το έρεβος” από τις εκδόσεις “Το ανώνυμο βιβλίο”. Διηγήματά του έχουν διακριθεί στους διαγωνισμούς “Κόρες της νύχτας” (Nightread-Diavasame.gr), “Larry Niven 2015” (Συμπαντικές Διαδρομές), “Άγνωστο” (Εκδόσεις Ανάτυπο), “Με κομμένη την ανάσα” (120 λέξεις), “Ζόμπι στην Ελλάδα” (Εκδόσεις iwrite) και ιστορίες του βρίσκονται στις ανθολογίες διηγημάτων “Ψίθυροι μέσα στη νύχτα” (Nyctophilia.gr), “Τρόμος” (Εκδόσεις Ανάτυπο) και “Αντίθετο ημισφαίριο 4” (Gamecraft).

Σχετικά Άρθρα