Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2022 15:12

"1821. Δύσκολες πλευρές ενός πολυδιάστατου Αγώνα"

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Πολιτιστική Εταιρεία Νάουσας «Αναστάσιος Μιχαήλ ο Λόγιος» διοργανώνει  εκδήλωση- διάλεξη, ενταγμένη στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από το Ολοκαύτωμα της Νάουσας, με την καθηγήτρια Ιστορίας του ΕΚΠΑ κα Μαρία Ευθυμίου με θέμα: "1821. Δύσκολες πλευρές ενός πολυδιάστατου Αγώνα".

Η εκδήλωση, η οποία είναι ενταγμένη στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από το Ολοκαύτωμα του 1822 και υποστηρίζεται από τον Δήμο Νάουσας, προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Απριλίου 2022, ώρα 11.00 πμ στην αίθουσα Διαλέξεων & Προβολών του Κέντρου Τεκμηρίωσης Βιομηχανικής Κληρονομιάς (Κτήριο ΕΡΙΑ). Θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάδοση της εκδήλωσης στο διαδίκτυο μέσω livestreamingαπό το κανάλι της Πολιτιστικής Εταιρείας Νάουσας στο YouTube (https://www.youtube.com/channel/UCN45HMhOkRVFd-P970cmDgA) και από την σελίδα  του συλλόγου «ΦΙΛΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ» στο facebook (https://www.facebook.com/naoussahistory).

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

 

Από την Πολιτιστική Εταιρεία Νάουσας

«Αναστάσιος Μιχαήλ ο λόγιος»