Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2021 12:26

Ενθουσίασαν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του "Ωδείου Ναούσης"

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την περασμένη Κυριακή το φιλόμουσο είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει δυο ποιοτικές εκδηλώσεις σε διοργάνωση του Μουσικού Σωματείου "Ωδείο Ναούσης" με την υποστήριξη του Δήμου Η. Π. Νάουσας, στον Πολυχώρο Πολιτισμού Χρήστος Λαναράς - Έρια.

Η Ανθή Θάνου και ο Αλέξης Μακρής έβαλαν μικρούς και μεγάλους στο πνεύμα των Χριστουγέννων με τρυφερά χριστουγεννιάτικα παραμύθια. Ξεδιπλώθηκαν με την συνοδεία μουσικής ιστορίες, αφηγήσεις και μύθοι από όλη την Ελλάδα.

Στην συνέχεια στην σκηνή εμφανίστηκε το κουαρτέτο NTHN του Θοδωρή Κότσυφα με ρεπερτόριο βασισμένο σε πρωτότυπες συνθέσεις αλλά και διασκευές από την σύγχρονη σκηνή της Jazz και του αυτοσχεδιασμού.

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Η.Π Νάουσας κος Νικόλας Καρανικόλας και η αντιδήμαρχος κα. Δώρα Μπαλτατζίδου

Παρακολουθείστε σε video τις εκδηλώσεις στους παρακάτω συνδέσμους

Παράσταση αφήγησης: https://fb.watch/a3-15EKx3V/

 Συναυλία Jazz: https://fb.watch/a3-356KeAB/

 

Οι εορταστικές εκδηλώσεις του "Ωδείου Ναούσης" συνεχίστηκαν με τα καθιερωμένα Κάλαντα την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου στους δρόμους και πλατείες Νάουσας και Βέροιας. Η μικτή τετράφωνη χορωδία  "ζέστανε" το εορταστικό κλίμα ψάλλοντας μελωδικά τα κάλαντα, ενώ την Πρωτοχρονιά στη 1:00 μ.μ. στην Εστία Μουσών, ευχές για το νέο έτος θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν τα μέλη του "Ωδείου Ναούσης" και οι φίλοι στην κοπή της βασιλόπιτας.