Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 29 Απριλίου 2017 12:48

«Έλληνες συνθέτες με διάθεση …. κλασική»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

«Έλληνες συνθέτες με διάθεση …. κλασική» είναι ο τίτλος της ποιοτικής συναυλίας που ετοιμάζουν οι καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Νάουσας σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων της Εστίας Μουσών και πρόκειται να παρουσιαστεί ενώπιον του κοινού το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας στις 8.30 μ.μ.

   Πρόκειται για μια πολυποίκιλη μουσική περιήγηση επάνω στις διάφορες μουσικές τεχνοτροπίες και εκφραστικά στυλ των Ελλήνων συνθετών από τις αρχές του 20ου αιώνα μέχρι και σήμερα. Θα ακουστούν έργα των: Ε. Καραΐνδρου, Γ. Κωνσταντινίδη, Αττίκ, Ν. Αστρινίδη Μ. Χατζιδάκι, Μ. Θεοδωράκη, Ν. Σκαλκώτα, Χ. Σαμαρά, Λ. Κηλαηδόνη κ.α. αλλά και των καθηγητών του Ωδείου μας Ορέστη Τάνη και Δημήτρη Παρόλα.

   Συμπορευτές σε αυτό το μουσικό ταξίδι η χορωδία και ορχήστρα νέων του ΔΩΝ, η ορχήστρα μοντέρνας μουσικής κατεύθυνσης του ΔΩΝ, το τμήμα μπαλέτου και η Χορωδία Glee (συλλόγου γονέων Ε.Μ.) εμπλουτισμένη με μαθητές-τριες όλων των τμημάτων του Ωδείου.

   Προπώληση εισιτηρίων θα πραγματοποιείται από την Τρίτη 2 Μαΐου 2017 στη γραμματεία της Εστίας Μουσών τις καθημερινές και σε ώρες λειτουργίας γραφείου.

   

 

 

 

Σχετικά Άρθρα