Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 06 Μαρτίου 2022 15:11

Συγκίνησαν για μια ακόμη φορά οι «Μπούλες» της Νάουσας (video, φωτορεπορτάζ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συγκίνηση και περηφάνια για μια ακόμη φορά ένιωσαν όσου παρακολούθησαν το υπέροχο δρώμενο «Γενίτσαροι και Μπούλες» ή αλλιώς «Μπούλες, το πρωί της Κυριακής στη Νάουσα.

Παρά τον αντίξοο καιρό και την βροχή, αρκετός ήταν ο κόσμος, Ναουσαίοι και επισκέπτες που  παρακολούθησαν το μοναδικό αυτό δρώμενο ακόμη και με μια απόσταση, λόγω  της τήρησης υγειονομικών κανόνων για τον κορωνοιο..

 

Δόθηκε η άδεια από τον Δήμαρχο Νάουσας στους αρχηγούς των χορευτών για την τέλεση του ιστορικού δρώμενου "Γενίτσαροι και Μπούλες''


Ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας, υποδέχτηκε το πρωί της Κυριακής 6 Μαρτίου τους αρχηγούς των χορευτών του Ομίλου "Γενίτσαροι και Μπούλες" και έδωσε στη συνέχεια την άδεια για να χορέψουν οι τελεστές του εθίμου, σύμφωνα με το τελετουργικό του ιστορικού δρώμενου.

Στο Δημαρχείο παραβρέθηκαν, επίσης, ο Βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Γιώργος Τριανταφύλλου και ο Πρόεδρος του Ομίλου "Γενίτσαροι και Μπούλες", Άρης Τόσιος.
Υπενθυμίζεται ότι η πρόσβαση πολιτών κι επισκεπτών στο Δημαρχείο δεν ήταν εφικτή, λόγω τήρησης αυστηρών υγειονομικών μέτρων προστασίας. 

 

Φωτορεπορτάζ