Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017 15:41

«Βγάλτα κι Έρχουμι»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η θεατρική ομάδα της «Παλιουφιρμένης», συνεχίζοντας την προσπάθεια ανάδειξης της παράδοσης και της μοναδικής ντοπιολαλιάς της αγαπημένης μας Νάουσας, παρουσιάζει τη νέα κωμωδία του Θωμά Νόλκα «Βγάλτα κι Έρχουμι».

 Με το έργο αυτό ολοκληρώνεται, μετά την «Παλιουφιρμένη» και το «Προξενιό της Νάνας», μια τριλογία αυθεντικού Ναουσαίικου θεάτρου. Σκοπός της ομάδας είναι να ξυπνήσει μνήμες της παλιάς Νάουσας στους παλαιότερους, αλλά και να διδάξει στους νεότερους τον τρόπο ζωής των παππούδων και των γιαγιάδων τους. Πάνω απ’ όλα, όμως, θέλει να χαρίσει στους θεατές το γέλιο που τόσο πολύ λείπει στις μέρες μας.

Η ιστορία του έργου μας διαδραματίζεται σε ένα καφενείο και ένα φουρνάρικο σε κεντρικό δρόμο της αγαπημένης μας Νιάουστας κάμποσες δεκαετίες πριν. Ο Τζαφείρης ο φούρναρης, η κάπως δύστροπη γυναίκα του η Φανούλα, οι θαμώνες του καφενείου και άλλα πρόσωπα της γειτονιάς ζουν μια κατά τα φαινόμενα ήσυχη ζωή. Όμως, η άφιξη μιας νεαρής κοπέλας, που φέρνει καινούρια ήθη, και ο κεραυνοβόλος έρωτας θα φέρουν τα πάνω κάτω σε ολόκληρη την πόλη. Τα υπόλοιπα βεβαίως επί σκηνής.

Την παράσταση σκηνοθετεί ο Θωμάς Νόλκας και συμμετέχουν κατά σειρά εμφανίσεως οι: Πίστη Κεφαλά, Γρηγόρης Δήμπαλας, Γεωργία Γυρούση, Σπύρος Ορδουλίδης, Θωμάς Νόλκας, Μαρία Σγουρίδου, Εύη Καλτσογιάννη, Κώστας Λούκας, Χρήστος Τσίτσης, Στέφανος Τούφας, Λεωνίδας Τσίτσης, Τασία Μήτογλου, Εβίτα Νόλκα, Αφροδίτη Τσιώτη, Σωτήρης Μπιλιούρης, Παύλος Ορδουλίδης, Αυγή Ζιακάκη, Γιάννης Κουκούλος και κάποια πρόσωπα έκπληξη που ασφαλώς δεν αποκαλύπτονται.

Υπενθυμίζουμε ότι θα δοθούν πέντε παραστάσεις στις 4, 5, 8, 11 και 12 Φεβρουαρίου 2017. Οι θέσεις είναι αριθμημένες και τα εισιτήρια κοστίζουν 5€. Στην επιλογή παράστασης και θέσης θα δοθεί προτεραιότητα σε όσους κατέχουν εισιτήρια των παραστάσεων που αναβλήθηκαν. Αναλυτικά, από την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου και για πέντε ημέρες θα γίνεται μόνο αντικατάσταση των παλαιών εισιτηρίων με καινούρια. Από το Σάββατο 28 Ιανουαρίου και μέχρι το πέρας των παραστάσεων θα γίνεται και αντικατάσταση και κανονική πώληση εισιτηρίων. Η αντικατάσταση και προπώληση εισιτηρίων θα γίνεται καθημερινά στο City Espresso Bar (Ζαφειράκη 11) στις ώρες 10:00-13:00 και 18:00-20:00.

Σχετικά Άρθρα