Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 19 Μαϊος 2017 12:57

"Το σύνδρομο του Επιζήσαντα" στις 20 Μαΐου στο Γιαννακοχώρι

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας σας προσκαλεί στην θεατρική παράσταση «Το Σύνδρομο του Επιζήσαντα», η οποία πραγματοποιείται στα πλαίσια των Κεντρικών Εκδηλώσεων Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και είναι αφιερωμένη στους 353.000 άταφους νεκρούς μας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Μαΐου 2017 και ώρα 8:30 μ.μ., στο Αμφιθέατρο τουΓιαννακοχωρίου Νάουσας.

Η παράσταση αποτελεί μια σπονδυλωτή ροή αφηγήσεων και ερμηνειών στο μαύρο φόντο της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, της Μικρασίας, της Αρμενίας και της Ασσυρίας σε τρεις χρόνους. Στο χρόνο της αθωότητας, στο χρόνο της απώλειας, στο σήμερα. Κείμενα, μουσικά χρώματα και μυρωδιές Πόντου, Μικρασίας, Αρμενίας, Ασσυρίας. Αληθινές μαρτυρίες ανθρώπων που επέζησαν από την κόλαση... Προχώρησαν, έδωσαν ζωή φορώντας τη μνήμη, μετατρέποντας την απώλεια σε δύναμη!

Ελπίζουμε να ανταποκριθείτε θετικά στην πρόσκλησή μας και να τιμήσετε, με αυτό τον τρόπο, τη μνήμη των προγόνων μας. Παρακάτω σας επισυνάπτουμε το γενικό πρόγραμμα των Κεντρικών Εκδηλώσεων Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου σε επίπεδο νομού, που θα πραγματοποιηθούν στη Νάουσα. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Σχετικά Άρθρα