Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018 15:31

Ο Δημήτρης Φραγκιόγλου και ο φόβος της απόρριψης (video)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Γράφει ο Βαλάντης Λιόλιος

 

Ήταν μια ξεχωριστή θεατρική παράσταση, ένας θεατρικός μονόλογος που αντικατόπτρισε έξυπνα την σημερινή κοινωνία στηλιτεύοντας το «αψεγάδιαστο», από τον μοναδικό Δημήτρη Φραγκιόγλου, το βράδυ του Σαββάτου στο Μουσικό  Καφενείο «Σείριος» στη Νάουσα.

Ο Δημήτρης Κεραμίδης τόλμησε και πάλι και έφερε στη Νάουσα έναν ηθοποιό, τον οποίο οι περισσότεροι τηλεοπτικοί  θεατές, θυμούνται από το ρόλο του ως «Χλαπάτσας» στην αγαπημένη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά», αναδεικνύοντας  αυτή τη φορά  όλες τις πτυχές του πολύπλευρου ταλέντου του.

Ο Δημήτρης Φραγκιόγλου,  ήταν ο ήρωας της διαδραστικής αυτής παράστασης  στην ν οποία ερμήνευσε τους 100 ρόλους που δεν πρόλαβε ως τώρα, αναλύοντας μια σειρά από «αναπάντητα ερωτήματα» που κατακλύζουν το μυαλό του.  Με διάθεση αυτοσαρκασμού μέσα από το «δράμα» ενός ηθοποιού σε υπαρξιακό πανικό, ασχολήθηκε  με όλα τα ζητήματα που μπορεί να απασχολούν έναν άντρα σε κρίση ηλικίας.

Επικοινώνησε με το κοινό , για την αγωνία της αποδοχής και τον φόβο της απόρριψης σε μια κοινωνία που όλα έχουν γίνει «τέλεια» και αψεγάδιαστα. Ο μονόλογος του ήταν πραγματικά καθηλωτικός, «μπερδεύοντας»  τη ζωή και το θέατρο  σε μια μάχη αναμέτρησης και κονταροχτυπήματος .

Στον θεατρικό μονόλογο που βρίθει από χιούμορ, αυτοσαρκασμό και υπαρξιακό προβληματισμό, όπως προαναφέραμε, ο Δημήτρης Φραγκιόγλου, όχι μόνο πρωταγωνιστεί αλλά   υπογράφει τα κείμενα μαζί με τη Μαργαρίτα Γερογιάννη και τη Χριστίνα Παπαδάκη. Την σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ο επίσης ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Μακαλιάς, ενώ την μουσική έχει γράψει ο συνθέτης Θέμης Καραμουρατίδης.