Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017 14:43

Νίκος Κουτσογιάννης: « Προσλήψεις επικουρικών και μόνιμων γιατρών, σ ένα μήνα ανοίγει ξανά η Μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου Νάουσας»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, ο δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του Νοσοκομείου Νάουσας.

"Εν συντομία για το Νοσοκομείο μας. Μετά τη συνάντηση με τον Διοικητή της 3ης ΥΠΕ κ. Κίρκο καταλήξαμε στα κάτωθι - η υλοποίηση των οποίων θα παρακολουθείται διαρκώς: Μέσα στην εβδομάδα προσλαμβάνονται τρεις επικουρικοί ιατροί για την Παθολογική και Καρδιολογική κλινική. Σε περίπου ενάμιση μήνα ΑΝΟΙΓΕΙ ΞΑΝΑ η ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ κλινική - πάγιο αίτημα της δημοτικής μας αρχής. Προσλαμβάνονται δυο γυναικολόγοι και ένας παιδίατρος. Τον Ιούνιο προσλαμβάνονται και δυο μόνιμοι παθολόγοι. Τέλος, έχει ενταχθεί στο σχέδιο δράσης της ΥΠΕ η προμήθεια αξονικού τομογράφου για τη Νάουσα μέσω του ΠΔΕ. Όλα τα ανωτέρω με μεθοδικότητα, χωρίς φωνές, με γνώμονα την κοινή λογική. Γιατί εμείς δουλεύουμε με σύστημα. Ευχαριστώ τη Βουλευτή κ. Καρασαρλίδου, τον κ. Κίρκο, τον Διοικητή κ. Μαυρογιώργο για την αγαστή μας συνεργασία".

Σχετικά Άρθρα