Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 

 
 

 

Υγεία

Ερωτήματα σχετικά με τα νοσοκομεία Ημαθίας και το Κέντρο Υγείας Βέροιας έθεσε η βουλευτής Ημαθίας Φρόσω Καρασαρλίδου στον υποψήφιο διοικητή της 3ης ΥΠΕ κ. Μπογιατζίδη, στην ευθύνη του οποίου ανήκει και ο Νομός μας, κατά τη διάρκεια της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων που συνεδρίασε την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου, με αντικείμενο τον διορισμό των διοικητών στις Υγειονομικές Περιφέρειες.

Σε άμεση αντιμετώπιση του ιδιαίτερα σημαντικού προβλήματος της έλλειψης αναισθησιολόγων στο Νοσοκομείο της Νάουσας, ως απόρροια των συνεχών μετακινήσεων των 3 υπαρχόντων προς κάλυψη κενών άλλων Νοσοκομείων, προχωρά η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.

Το φυσικοθεραπευτήριο "Ευ κίνησις" στη Νάουσα, με τις πιο κορυφαίες καινοτομίες και τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, καλωσορίζει  το φθινόπωρο με την νέα υπερσύγχρονη θεραπεία INDIBA® activ επιλέγοντας πάντα τίποτα λιγότερο από το καλύτερο για την πιο αποτελεσματική αποθεραπεία.

Αρκετοί από τους καθημερινούς πόνους που αισθανόμαστε οφείλονται στο λανθασμένο τρόπο που πατάνε τα πέλματα των ποδιών μας.

Σε συνέχεια του προηγούμενου δελτίου Τύπου του Δήμου Νάουσας σχετικά με την ενημέρωση του κοινού για τον ιό του Δυτικού Νείλου, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε περαιτέρω ότι την Δευτέρα 09/09/2019 και ώρα 23:00- 00:30 θα πραγματοποιηθεί εφαρμογή ψεκασμού ακμαιοκτονίας κουνουπιών υπέρμικρου όγκου (ULV) εντός του οικισμού Επισκοπής του Δήμου Νάουσας.

Σελίδα 1 από 75
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"