Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 

 

Υγεία

Ο Σύλλογος ΓΛΥΚΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ, στα πλαίσια για την Παγκόσμία ημέρας εορτασμού του Σακχαρώδη Διαβήτη και στη προσπάθειά του να ενημερώνει και να εκπαιδεύει  σε συνεργασία πάντα με τους θεράποντες  γιατρούς τους   διαβητικούς του Ν. Ημαθίας , διοργανώνει  εκπαιδευτική, ενημερωτική ημερίδα στις  24 Νοεμβρίου  2019 ημέρα Κυριακή ώρα 11.00-11.30 μετρήσεις σακχάρου και 11.30 π.μ -13.00  π.μ έναρξη ομιλίας στην  Αίθουσα Βέτλανς του πολυχώρου πολιτισμού “Χρήστος Λαναράς” στη Νάουσα.

Ο Όμιλος Περιβάλλοντος και Πολιτισμού «η Αράπιτσα» σε συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Νάουσας και την «ΠΡΟΣΒΑΣΗ» (Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Ψυχοκοινωνικής Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας) διοργανώνει εκδήλωση-ομιλία με το επίκαιρο και ενδιαφέρον θέμα : «Οι εξαρτήσεις στη σύγχρονη καθημερινότητα: Πρόληψη και Αντιμετώπιση».

Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2019 15:41

2 χρόνια PhysioTerra

Κλείνουμε 2 χρόνια υπηρετώντας την επιστήμη που τόσο αγαπάμε με σκοπό να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής σας και να σας απαλλάξουμε από τους πόνους.

Προς γνώσιν των συμπολιτών μας σχετικά με την  ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Νάουσας στα ΜΜΕ του νομού Ημαθίας και στο διαδίκτυο η οποία  αφορά την λειτουργία του Αναισθησιολογικού τμήματος του εν λόγω Νοσοκομείου στις 31/10/2019 και 1/11/2019 διευκρινίζουμε τα εξής:

Η βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ Φρόσω Καρασαρλίδου κατέθεσε Ερώτηση στηΒουλή σχετικά επείγουσα ανάγκη κάλυψης των κενών σε Μονάδες Υγείας της Ημαθίας.

Σελίδα 1 από 79
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"