Ειδήσεις σε τίτλους

 
 
 

 
 
 

 

 

 

 

Υγεία

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου ενημερώνει τους πολίτες του Δήμου Νάουσας και της ευρύτερης περιοχής του Νομού Ημαθίας ότι, έπειτα από σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου, ο Διευθυντής Ω.Ρ.Λ. της Υγειονομικής Μονάδας Νάουσας.

  Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Ημερίδα με θέμα "ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ : Προκλήσεις - Δικτύωση - Συνεργασία", που διοργάνωσαν ο ΣΟΦΨΥ Ημαθίας και ο Κοι.Σ.Π.Ε. Ημαθίας "ΔΕΣΜΟΣ" το Σάββατο 12 Μαϊου 2018 στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Δήμου Βέροιας.

Παρακολουθείστε αποσπάσματα των εισηγήσεων ε των επιστημόνων που συμμετείχαν την Ημερίδα - Εκδήλωση "Φαρμακευτική και Βιομηχανική Κάνναβη στην Απασχόληση και στην Ανάπτυξη", που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, στην αίθουσα "ΒΕΤΛΑΝΣ" του Πολυχώρου Πολιτισμού "Χρήστος Λαναράς, στη Νάουσα.

Παρακαολουθείστε τις τοποθετήσεις της βουλευτού Ημαθίας Φρόσως Καρασαρλίδου και του δημάρχου Νάουσας Νίκου Κουτσογιάννη, στην Ημερίδα ενημέρωσης με τίτλο "Φαρμακευτική και Βιομηχανική Κάνναβη στην Απασχόληση και στην Ανάπτυξη", το απόγευμα της Παρασκευής  στην αίθουσα "ΒΕΤΛΑΝΣ"  του Πολυχώρου Πολιτισμού "Χρήστος Λαναράς".

Σελίδα 1 από 58
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"