Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2019 15:25

Ο ΣΕΒΑΣ Νάουσας στον "1ο Άρκτος trail"

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στους πρόποδες του Βερμίου, μέσα σε ένα κατάφυτο δάσος από οξυές, δρυς και καστανιές, θα πραγματοποιήθηκε  την Κυριακή 28 Ιουλίου 2019, ο 1oς Ορεινός δρόμος τρεξίματος Άρκτος Trail  με αφετηρία και τερματισμό το Παραδοσιακό Χωριό Αρκοχώρι Νάουσας στα 580 μέτρα υψόμετρο.

 Οι συμμετέχοντες έτρεξαν  στα πλακόστρωτα δρομάκια του χωριού, διέσχισαν δασικούς δρόμους και μονοπάτια, στο μεγαλύτερο μέρος τους δασοσκεπή, και είχαν  την ευκαιρία να περάσουν από το εξωκκλήσι του Πρ. Ηλία και το εγκαταλελειμμένο χωριό Μαρούσια που δεσπόζει το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου χτισμένο από το 1800. Θα υπήρξαν 3 διαδρομές 22 Κm, 11 Km και 1000 μέτρων παιδικός.

 

Από τον ΣΕΒΑΣ  ΝΑΟΥΣΑΣ    έλαβαν μέρος οι αθλητές του . στα 22 χιλιόμετρα ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ    στα  11 χιλιόμετρα  ΜΗΤΣΚΟΠΟΥΛΟΣ  ΘΩΜΑΣ , ΜΑΚΑΡΑΤΖΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ ,  ΓΚΑΝΤΟΣ ΘΩΜΑΣ  ,     ΠΑΠΑΤΑΡΚΑ  ΕΦΗ ,  ΦΡΑΓΓΗΣ  ΘΩΜΑΣ  , ΜΑΛΛΙΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ και  ΔΑΜΤΣΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ  την πρώτη θέση στην κατηγορία του κατέλαβε ο ΜΗΤΣΚΟΠΟΥΛΟΣ  ΘΩΜΑΣ και την δεύτερη θέση  ο ΓΚΑΝΤΟΣ ΘΩΜΑΣ