Ειδήσεις σε τίτλους

 
 
 

 
 
 

 

 

 

 

Νάουσα - Αθλητισμός

Την Κυριακή 20/5/18 διεξήχθη στις πλαγιές του Ολύμπου και συγκεκριμένα στην Βροντού Πιερίας, ο 3ος αγώνας ορεινού τρεξίματος μήκους 20 χλμ. και με 1450 μέτρα θετικής υψομετρικής.

Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018 19:36

Τα νέα του ΕΟΣ Νάουσας

Τιμήθηκαν οι αθλητές μας

Ιστορική ήταν η 18η Μαΐου 2018, για την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, η οποία συνεδρίασε για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, στέλνοντας συμβολικό αλλά και ουσιαστικό μήνυμα για την αθλητική αποκέντρωση και την ενίσχυση του αθλητισμού εκτός των Αθηνών.

 Το διασυλλογικό πρωτάθλημα 3αθλου ΠΠ-ΠΚ Β΄έγινε το Σάββατο 19/5 στο ΔΑΚ Μακροχωρίου στη Βέροια.  Συμμετείχαν  περίπου 100  μικροί αθλητές –τριες  από τους συλλόγους της Ημαθίας και της Πέλλας . Οι αθλητές –τριες της  Γ.Ε. Νάουσας πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση με διακρίσεις μέσα στη πρώτη εξάδα των αγωνισμάτων κερδίζοντας εμπειρίες και δίνοντάς ελπίδες για διακρίσεις στο μέλλον . Η Γ.Ε.Ν. συμμετείχε με 28 αθλητές - τριες στο αγώνισμα του 3αθλου και τα αποτελέσματα ήταν:

Συνεχίζεται και σήμερα  με επιτυχία στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας, η γιορτή Κολύμβησης από τον «Όμιλο Κολύμβησης Νάουσα», με φιλικούς αγώνες και συμμετοχή αθλητών και από τις τρεις χώρες εταίρους και  την παρουσία και συμμετοχή ολυμπιονικών.

Με επτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η διεθνής ημερίδα με τίτλο «Παροχή κινήτρων στα παιδιά να αγαπήσουν την κολύμβηση», η οποία  διεξήχθη  στην αίθουσα  Βέτλανς του Πολυχώρου «Χρήστος Λαναράς» στη  Νάουσα.

Σελίδα 1 από 276
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"