Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015 21:24

Α1 ΕΠΣΗ: Μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι η Ειρηνούπολη (Φωτορεπορτάζ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Νίκη και κορυφή για την Ειρηνούπολη στο μεγάλο ντέρμπι με τη Νάουσα, καθώς η ομάδα του Γιάννη Ματζιαρίδη κέρδισε με 1-0  στην 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ δίνοντας άλλο χρώμα στο φετινό πρωτάθλημα.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες ομάδες του διευρυμένου δήμου Νάουσας, ο Αχιλλέας Νάουσας ηττήθηκε με 2-1 στον Άραχο, η Χαρίεσσας έχασε στην έδρα της από το Μακροχώρι με 2-6, το Ροδοχώρι ηττήθηκε επίσης στην έδρα του με 1-3 από την Αλεξάνδρεια, η Επισκοπή επιβλήθηκε 1-0 στην έδρα της επί των Τρικάλων ενώ ο Κοπανός πήρε ένα σπουδαίο «διπλό» με 1-2 μέσα στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

 

 

Μεγάλη νίκη για Ειρηνούπολη διαμαρτύρεται η Νάουσα

Μπροστά σε 500 και πλέον φιλάθλους και των δυο ομάδων η Ειρηνούπολη πήρε μια σπουδαία νίκη με 1-0 επί της Νάουσας που διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του Βρέσκα.

Το ματς ήταν μέτριο δίχως δάφνες ποιότητας και μ ένα πέναλτι οι γηπεδούχοι πήραν τους τρείς βαθμούς της νίκης.

Το παιχνίδι κρίθηκε σε 3 συγκεκριμένες φάσεις.

Στο 20’ η Νάουσα διαμαρτύρεται έντονα για μη καταλογισμό απευθείας κόκκινης κάρτας σε εξύβριση του Καρυπίδη στον βοηθό διαιτητή Παπαδάκη, στη φάση του πέναλτι που κέρδισε η Ειρηνούπολη οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται θεωρώντας πως ο Βρέσκας δεν απέβαλε ως τελευταίο παίκτη τον Ιωακειμίδη  και στο 90’  η Νάουσα διαμαρτύρεται και πάλι για μη καταλογισμό πέναλτι σε ανατροπή του Λαμπριανίδη στην γραμμή της μεγάλης περιοχής από τον Βαλδήρ. Ο διαιτητής υπέδειξε φάουλ.

Από κει και πέρα με αυτή την νίκη της η Ειρηνούπολη πέρασε μπροστά με 1 βαθμό και είναι πρώτη, η Νάουσα συνεχίζει την προσπάθεια τα σ ένα πρωτάθλημα που έχει ακόμη πολύ δρόμο

 

Φάσεις και γκολ

 

9’ Εκτέλεση φάουλ του Κουκουρίκη η μπάλα άουτ.

24’ Σουτ του Έξαρχου έδιωξε ο Ιωακειμίδης, ο Συμεωνίδης πλάσαρε και η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι της εστίας της Νάουσας και βγήκε άουτ.

34’ Εκτέλεση φάουλ του Καφέ, ο Ζούρκος έκανε την κεφαλιά η μπάλα άουτ.

37’ Από δεξιά ο Παπατάνος έκανε τη σέντρα αλλά την τελευταία στιγμή ο Παπαδόπουλος έδιωξε σε κόρνερ.

39’ Μεγάλη ευκαιρία για τη Νάουσα, ο Καφές εκτέλεσε φάουλ και ο Ζούρκος με ωραία κεφαλιά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

57’ Σουτ του Γιαουλτζή η μπάλα ελάχιστα άουτ.

59’ Εκτέλεση φάουλ του Καφέ η μπάλα ελάχιστα άουτ.

70’ Ο Έξαρχος ανατράπηκε από τον Ιωακειμίδη και ο Βρέσκας έδειξε το σημείο του πέναλτι. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα θεωρώντας πως ο τερματοφύλακας τη Νάουσας έπρεπε να αποβληθεί αλλά ο διαιτητής του έδειξε κίτρινη κάρτα. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Γιαουλτζής κάνοντας το 1-0 για την Ειρηνούπολη.

81’ Σπουδαία ευκαιρία για τη Νάουσα, ο Πατατούκας πάσαρε στον Αδάμο Βλαχοδήμο και αυτός τετ α τετ με τον Σταματέλο σούταρε λίγο άουτ.

86 Εκτέλεση φάουλ του Κουκουρίκη η μπάλα άουτ.

90’ Ο Λαμπριανίδης ανατρέπεται ο Βρέσκας δίνει φάουλ ακριβώς έξω από την περιοχή  και παίκτες, παράγοντες της Νάουσας διαμαρτύρονται έντονα υποστηρίζοντας πως η ανατροπή έγινε στην γραμμή της περιοχής και θα έπρεπε να δοθεί πέναλτι.

Στον διαιτητή Βρέσκα και τους βοηθούς του Παπαδάκη και Χαλατζιούκα  χρεώνονται όπως προαναφέραμε τρεις φάσεις, η φαση που διαμαρτύρεται η Νάουσα για μη αποβολή του Καρυπίδη για εξύβριση του Παπαδάκη, η φάση που διαμαρτύρεται η Ειρηνούπολη μη αποβολή του Ιωακειμίδη στη φάση του πέναλτι και τέλος η φάση που διαμαρτύρεται και πάλι η Νόυσα για μη  καταλογισμό πέναλτι στην ανατροπή του Λαμπριανίδη στο τέλος του αγώνα.

Ειρηνούπολη: Σταματέλος, Πετκάκης, Βαλδήρ, Τενεκετζί, Παπαδόπουλος (86’ Τάσος), Καρυπίδης (55’ Τσούπρος), ΓΙΑΟΥΛΤΖΗΣ, Ασλαμπάλογλου (66 Γασπαράτος), ΚΟΥΚΟΥΡΙΚΗΣ, ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ.

ΦΑΣ Νάουσα: Ιωακειμίδης, Παπατάνος (57’ Πατατούκας), ΣΥΜΠΕΘΕΡΗΣ, Περηφανόπουλος, Λαμπριανίδης, ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, Βλαχοδήμος Ζ. (74’ Βλαχοδήμος Αδ.), Ηλιάδης (30 λ. τρ. Ζούρκος, Μουρίκι, Καφές, Σαρηγιαννίδης.

 

Φωτπρεπορτάζ του μεγάλου ντέρμπι

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Α1 ΕΠΣΗ – 11η αγωνιστική

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

Άραχος – Αχιλλέας Ν.: 2-1

Χαρίεσσα – Μακροχώρι: 2-6

Ροδοχώρι – Αλεξάνδρεια: 1-3

Διαβατός – Μελίκη: 7-0

Επισκοπή – Τρίκαλα: 1-0

ΠΑΟΚ Αλεξ. – Κοπανός: 1-2

Ειρηνούπολη – Νάουσα: 1-0

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α1 ΕΠΣΗ

 

1              Ειρηνούπολη     27

2              Νάουσα               26

3              Αλεξάνδρεια     25

4              Επισκοπή             20

5              Άραχος             17

6              Κοπανός              17

7              Μακροχώρι        16

8              Π.Α.Ο.Κ. Αλεξ.   13

9              Τρίκαλα               13

10           Ροδοχώρι            11

11           Διαβατός            11

12           Αχιλλέας Ν.        10

13           Χαρίεσσα            4

14           Μελίκη           3

Σχετικά Άρθρα