Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016 16:58

Με νίκη συνδυάστηκε η πρώτη παρουσία των Γιούπη και Πρωτογέρη στον πάγκο του Ζαφειράκη.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ε.Γ.Σ.Ν «ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ»  - ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Τελικό αποτέλεσμα: 29  – 23


Η ομάδα του ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ  μπήκε αποφασισμένη από την αρχή του παιχνιδιού και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα του Αρχέλαου. Στο κατάμεστο για μια ακόμα αγωνιστική γήπεδο της Νάουσας οι παίχτες του   Ζαφειράκη ήταν κυρίαρχοι μέσα στο γήπεδο, καθώς οι επιθετικές τους επιλογές ήταν άψογες και αμυντικά δεν άφησαν ελεύθερους χώρους στον αντίπαλο. Από το 1ο λεπτό κατάφεραν να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να διατηρούν το προβάδισμα έχοντας στο δεκάλεπτο διαφορά τεσσάρων τερμάτων με το σκορ να διαμορφώνεται στο 7 – 3 και στη λήξη του ημιχρόνου να διαμορφώνεται στο 17 – 13.
Στην επανάληψη το σκληρό παιχνίδι των φιλοξενούμενων αποδιοργάνωσε προς στιγμή την ομάδα του Ζαφειράκη που βρέθηκε να προηγείται μόλις με ένα γκολ διαφορά 22-21 στο 4ο δεκάλεπτο του παιχνιδιού. Οι παίχτες του ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ όμως ήταν αποφασισμένοι και με επιμέρους σκορ 7-2 καθάρισαν το παιχνίδι πανηγυρίζοντας την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα με 29-23.

Θα ήταν άδικο να ξεχωρίσουμε κάποιον διότι όλοι αγωνίστηκαν με πάθος με την ψυχολογία στα ύψη δείχνοντας ότι οι προηγούμενες ήττες έχουν ξεπεραστεί και κοιτάμε μπροστά. Πρώτος σκόρερ του αγώνα ο εξαιρετικός Πετρίδης Γιώργος με 8 τέρματα και πολύ καλή εμφάνιση του τερματοφύλακα Κορωνά Θ.

Η ομάδα του Ζαφειράκη ευχαριστεί τους φιλάθλους που για ακόμη μία φορά γέμισαν το ΔΑΚ ΝΑΟΥΣΑΣ αλλά και για τον παλμό που είχαν δίνοντας τους ώθηση για τη νίκη απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο.



Δεκάλεπτα: 7-3, 12-9, 17-13 ημιχ.  19-16, 24-12, 29-23 τελικό

Ζαφειράκης (Γιούπης-Πρωτογέρης): Βλάχος Δ 3, Πετρίδης  Γ 8, Διδασκάλου Π 6 Ρότζιος Π 3, Καραβίτης Χ 2, Κορωνάς Κ 2, Μαυροδουλάκης Σ 1, Καραμπέλκος Α 4,Τζουβάρας Κ, Χατζηγεωργίου Χ, Μήτσικας Π, Δεληχρήστος Θ , Μαυρίδης Σ, Κορωνάς Θ (τ) , Δεληχρήστος Α ( τ), Τριγώνης Γ (τ)

 

Το Σάββατο 12/11/2016 και ώρα 18.00 η ομάδα του Ζαφειράκη θα αγωνιστεί στην Άρτα με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας  Πρωτέα Άρτας

Σχετικά Άρθρα