Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017 08:34

Πολύ καλή η παρουσία των αθλητών – τριών της Γ.Ε.Ν. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Του Βαλάντη Λιόλιου

 

Αν όλα πάνε καλά την Κυριακή, η Γυμναστική Ένωση Νάουσας , ο στίβος της Νάουσας και ο αθλητισμός της Νάουσας είναι κοντά σε νέες επιτυχίες, καθώς πολύ καλή είναι η παρουσία των αθλητών και αθλητριών που συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην Αθήνα.

 

Το Σάββατο,  η Ιωάννα Ιωάννου και η Ίλζε Λογδανίδου προκρίθηκαν στον τελικό του μήκους όπου η Ιωάννου κατέλαβε την 8η θέση με άλμα στα 5.49μ. ενώ η Λόγδανίδου κατέλαβε την 10η θέση με άλμα στα 5.35.

Στο ίδιο αγώνισμα η  Ευθυμία Κολοκυθά από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας κατέκτησε τη δεύτερη θέση με άλμα στα 6 μ. και 21 εκ.

 

Τα καλά νέα όμως συνεχίστηκαν καθώς μετά τα πρώτα τέσσερα αγωνίσματα του Επτάθλου Ανδρών ο αθλητής της Γ.Ε.Ν. Κώστας Λογδανίδης, βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 2612 βαθμούς  και ο επίσης αθλητής της Γ.Ε.Ν. Γιωργος Στεφανής είναι  3ος με 2542 βαθμούς. Ελπίζουμε σήμερα Κυριακή που θα πραγματοποιηθούν τα υπόλοιπα 3 αγωνίσματα να πανηγυρίσουμε δυο μετάλλια!

Τέλος, η αθλήτρια της Γ.Ε.Ν. Ιωάννα Στεφανή, ξεκινάει σήμερα Κυριακή την προσπάθεια της στο Πένταθλο Γυναικών. Καλή επιτυχία!

 

Σχετικά Άρθρα