Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018 15:16

Εντός με Αετό Κιλκίς το Σάββατο ο Ζαφειράκης στο μπάσκετ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης έχουμε για το πρωτάθλημα μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΜ αυτό το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018 και η ομάδα του Ζαφειράκη υποδέχεται στο κλειστό της πόλης μας στις 18:00 τον Αετό Κιλκίς, παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος.

 Η ομάδα μας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 5η θέση της βαθμολογίας με απολογισμό 6 νίκες και 4 ήττες και αναμένεται να δώσει μεγάλη μάχη για την είσοδο της στη τετράδα των play-off καθώς απέχει μόλις ένα βαθμό από την 3η και 4η θέση τις οποίες κατέχουν αυτή τη στιγμή η ΑΓΕ Πιερίας και ο Εδεσσαικός αντίστοιχα. Οι παίκτες μας μετά την ανάπαυση των εορτών επανήλθαν σε φουλ ρυθμούς προπόνησης και θα είναι έτοιμη για αυτό το παιχνίδι.

Επίσημη αγωνιστική δράση έχει και το παιδικό τμήμα το οποίο τη Κυριακή 14 Ιανουαρίου στις 11:00 υποδέχεται στο κλειστό της πόλης μας τον ΑΟΚ Βέροιας, ομάδα που είναι το πρώτο φαβορί για την κατάληψη της 1ης θέσης που οδηγεί στο final-four των παίδων. Η ομάδα μας που μέσα από τα παιχνίδια γίνεται όλο και καλύτερη θα δώσει το καλύτερο της εαυτό για να φτάσει σε μια νίκη.