Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018 15:26

Πετυχημένος ο «2ος Αριστοτέλειος Δρόμος Αντοχής» (πλούσιο φωτορεπορτάζ - τα αποτελέσματα)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής ο  «2ος ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΤΟΧΗΣ» αποστάσεων 26.000μ. και 5.000μ. που διοργάνωσαν στη Σχολή Αριστοτέλους η  Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας και ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας, σε συνεργασία με αθλητικούς, πολιτιστικούς συλλόγους και βετεράνους αθλητές στίβου του Δήμου Νάουσας.

Η εκκίνηση δόθηκε στη Σχολή Αριστοτέλους και ο τερματισμός  έγινεστο ίδιο σημείο, παρουσία εκατοντάδων αθλητών από την Ημαθία και απ όλη την Ελλάδα.

Ο Αγώνας των περίπου 26.000μ. διεξάχθηκε  εξολοκλήρου σε άσφαλτο, με υψομετρικές διαφορές. Ξεκίνησε από την Σχολή Αριστοτέλους και θα διήλθε από τα εξής σημεία: Σχολή Αριστοτέλους, περιοχή «Πλακένια», όρια πόλης Νάουσας, οδός Νάουσας-Νέας Στράντζας αμπελουργική ζώνη Νέας Στράντζας, Κοινότητα Γιαννακοχωρίου, αμπελουργική ζώνη Γιαννακοχωρίου, οδός Γιαννακοχωρίου-Μαρίνας, Μαρίνα, όρια Κοινότητας Λευκαδίων, Μακεδονικοί Τάφοι, Αρχαία Μίεζα, Κοινότητα Κοπανού, Σχολή Αριστοτέλους.

Ο Αγώνας των 5.000μ. διεξήχθη επίσης σε άσφαλτο και ξεκίνησε από την Σχολή Αριστοτέλους, Κοπανός Νάουσας (περιοχή «Τζουμέλα»), Σχολή Αριστοτέλους.

Οι απονομές πραγματοποιήθηκαν στο προαύλιο του κτιρίου της «Σχολής Αριστοτέλους» παρουσία του δημάρχου Νάουσας Νίκου Κουτσογιάννη, του αντιδημάρχου Στέλιου Δάγγα, δημοτικών συμβούλων και εκπροσώπων φορέων της Νάουσας.

Όλα τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε στον σύνδεσμο:

https://www.myrace.gr/event/1281/results.html