Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2015 14:50

Mε επισημότητα ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στον διευρυμένο δήμο Νάουσας (Πλούσιο Φωτορεπορτάζ και video)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Με την αρμόζουσα επισημότητα, εορτάστηκε και φέτος η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940, στο διευρυμένο δήμο Νάουσας.

Στην πόλη της Νάουσας το πρωί της Τετάρτης, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη δοξολογία, στον Μητροπολιτικό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, αποδόθηκαν τιμές από τη Φιλαρμονική της πόλης και το Στρατό, ενώ παρέστησαν αντιπροσωπείες όλων των σχολείων με τις σημαίες.

 

 

Στη συνέχεια, διεξήχθη το τρισάγιο και η κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης. Η εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας έγινε από τον Διευθυντή του 3ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας κ. Λάζαρο Μπιλιούρη και έπειτα πραγματοποιήθηκε η παρέλαση  στο χώρο μπροστά από το Ηρώο της πόλης.

 

Προηγήθηκε η φιλαρμονική και παρέλασαν Ανάπηροι και Τραυματίες πολέμου, Πολιτιστικά Σωματεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια, Λύκεια, ΤΕΕ, Οδηγοί, Πρόσκοποι, Ε.Ο.Σ., Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Νάουσας, Στρατός.

Της παρελάσεως ηγήθηκε  η Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής του 1ου Γυμνασίου Νάουσας, κ. Θεοδώρα Μαυρίδου.

Αντίστοιχες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στην Τοπική Κοινότητα Στενημάχου, Ροδοχωρίου, στις τοπικές κοινότητες Κοπανού, Επισκοπής, Λευκαδίων, Μαρίνας, Μονοσπίτων και Χαρίεσσας

Επίσης, στην δημοτική κοινότητα Ειρηνούπολης, στις Τοπικές Κοινότητες Αγγελοχωρίου, Πολυπλατάνου και Ζερβοχωρίου (Άνω Ζερβοχώρι, Παλαιό Ζερβοχώρι και Αρχάγγελο)

 

Φωτορεπορτάζ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα