Ειδήσεις σε τίτλους

 
 
 

 
 
 

 

 

 

 

Νάουσα - Κοινωνία

 

 

20 ειδικοί κάδοι (10 στις τοπικές μας κοινότητες και 10 στην πόλη της Νάουσας) τοποθετήθηκαν σε κεντρικά σημεία του Δήμου, με σκοπό ρούχα, παπούτσια κλπ να μην απορρίπτονται πια στους πράσινους κάδους αλλά να δημιουργηθεί ένα συγκεκριμένο ρεύμα αποβλήτων.

 Τα  παιδιά του  ΚΔΑΠ – ΜΕΑ του Δήμου Νάουσας συμμετείχαν στους πανελλήνιους αγώνες special Olympics Hellas στο Λουτράκι Κορινθίας από14  έως 17 Μαΐου που φέτος έκλεισαν 50 χρόνια. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Θώδειο Στάδιο Λουτρακίου και διήρκησαν 4 ολόκληρες μέρες και η αποστολή μας επέστρεψε με χρυσά και ασημένια μετάλλια.

Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018 19:52

Γλυκιές, αγνές γεύσεις

Γλυκιές , αγνές γεύσεις και υπέροχες μυρωδιές απόλαυσαν οι μικροί μαθητές του Π.Σ. ΠΙΚΠΑ από τη μελισσοκόμο κ. Ελένη Καλαϊτζίδου, που επισκέφθηκε το χώρο τους, παρέα με το μελίσσι της σε γυάλινη προθήκη. 

Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018 19:24

Εξόρμηση στο Δάσος «ΚΑΝΕΛΛΗ»

Το μαγευτικό δάσος «Κανέλλη» ένα προορισμό  υψηλής οικολογικής  αξίας , που βρίσκεται δίπλα στην πόλη μας,  επισκέφθηκαν την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 τα μέλη του τμήματος  Πανελλήνιων Χορών  της   Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας.

Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018 18:53

« Ναουσαίικο Σεργιάνι»

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 22 και 23 Μαΐου 2018 η επετειακή δράση της εθελοντικής ομάδας « ΚΙΣΣΟΣ» με τίτλο « Ναουσαίικο Σεργιάνι», η οποία  είναι μια παραποτάμια πολιτιστική διαδρομή, με αφετηρία την γέφυρα των Στουμπάνων και τον χώρο θυσίας, με επόμενη στάση τους καταρράκτες του ποταμού Αράπιτσα, έπειτα την μικρή εκκλησία της Υπαπαντής, κατόπιν την γειτονιά της Πουλιάνας, με επόμενη στάση το αρχοντικό του Μούγγρη , στην συνέχεια το αρχοντικό του Χριστόδουλου Ματθαίου, μετά το κτίριο του συλλόγου Γενίτσαροι και Μπούλες, την γέφυρα Μπατάνια και τελικό προορισμό το  μουσείο βιομηχανικής κληρονομιάς  - ΕΡΙΑ. Οι μαθητές έγιναν  ξεναγοί και μύησαν τους συμμαθητές τους στην ιστορία του τόπου.

Σελίδα 1 από 251
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"