Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 
 

 

Νάουσα - Κοινωνία

 

 

Σχετικά με την είσοδο και χρήση του χώρου της Μαθητικής Κατασκήνωσης στην Αγία Τριάδα Νάουσας, κρίνεται σκόπιμο να γνωστοποιηθούν προς κάθε κατεύθυνση τα ακόλουθα:

Παρακολουθείστε σε video ολόκληρη την παρέλασαη του Ολοκαυτώματος της Νάουσα καθώς και πλούσιο φωτορεπορτάζ, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή του Θωμά παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Παρουσία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη καθώς και του Στέργιου Πιτσιόρλα, Υφυπουργού Οικονομίας & Ανάπτυξης πραγματοποιήθηκε στο Χώρο Θυσίας στους Στουμπάνους, το Τρισάγιο για το Ολοκαύτωμα της Νάουσας το πρωί της Κυριακής.

Με την αρμόζουσα επισημότητα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νάουσας, ο Μέγας Πολυαρχιερατικός Πανηγυρικός Εσπερινός της μνήμης των Αγίων Ναουσαίων Νεομαρτύρων.

Σελίδα 1 από 184
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter