Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 
 

 

Νάουσα - Κοινωνία

 

 

Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017 το  Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δ. Νάουσας, διοργάνωσε ένα ενδιαφέρον ενημερωτικό σεμινάριο στην αίθουσα εκδηλώσεων  Πολυχώρου Πολιτισμού ΒΕΤΛΑΝΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΝΑΡΑΣ στη Νάουσα, με θέμα: «Τι πρέπει να ξέρουν οι γονείς για τα προβλήματα μάθησης και συμπεριφοράς των παιδιών τους» και με εισηγητές,τον Δρ Πέτρο Σταγιόπουλο, Σχολικό Σύμβουλο Β΄ Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Ημαθίας, την κ. Δρ Σοφία Βαβέτση, σχολική σύμβουλο 16ης Περιφέρειας Προσχολικής Αγωγής Θεσσαλονίκης, την κ. Άννα Ασλανίδου,Μετ.ψυχολόγο, Διευθύντρια του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Βέροιας, την κ.Κατερίνα Καλαϊτζίδου,Μετ.λογοπεδικό, Κέντρου Ψυχικής Υγείας, Βορειοδυτικού Τομέα του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και τον κ. Μηνά Μητσόπουλο, Μετ. εκπαιδευτικό, μουσικοθεραπευτή.

Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017 20:28

Η βασιλόπιτα του ΚΕΠΚΑ Νάουσας

Με φίλους και μέλη καθώς και καλεσμένους από το ΚΕΠΚΑ Κοζάνης, κόπηκε η καθιερωμένη βασιλόπιτα του ΚΕΠΚΑ Νάουσας στο καφέ του CINEρια. 

Την Τσικνοπέμπτη 16 Μαρτίου 2017 στον αύλειο χώρο του Παιδικού Σταθμού Αγγελοχωρίου, έγινε το καθιερωμένο πλέον εθιμοτυπικό ''τσίκνισμα"" .

Ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Νάουσα-Αποκριά 2017» ενημερώνει τους δημότες και τους επισκέπτες ότι  κατά  τη διάρκεια των αργιών  της Αποκριάς οι επισκέψιμοι χώροι πολιτισμού θα ανοιχτοί.

Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017 16:15

Απογευματινό Υφάδι

Με πολύ κέφι και ξεχωριστή επιτυχία έγινε  το αποκριάτικο απογευματινό, που διοργάνωσε το ¨Υφάδι¨.

Σελίδα 1 από 171
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter