Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018 10:05

«Εύφημος Μνεία στο 8ο Νηπιαγωγείο Νάουσας»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Εύφημος μνεία απονεμήθηκε στο 8ο Νηπιαγωγείο από την Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση του Υπουργείου Παιδείας για το τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σποτ που δημιούργησε συμμετέχοντας στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα «Σαράντα χρόνια Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση».

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στις 31/1, στο Υπουργείο Παιδείας.  Στο ευχαριστήριο μήνυμά της η κ. Λίνα Βαλσαμίδου, προϊσταμένη του 8ου Ν/Γ και υπεύθυνη της σχολικής δράσης, τόνισε: «Θα ήθελα με ιδιαίτερη συγκίνηση και χαρά, να μεταφέρω τις ολόθερμες ευχαριστίες των παιδιών, του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 8ου Νηπιαγωγείου Νάουσας, του εκπαιδευτικού προσωπικού και τις δικές μου, για την Εύφημο Μνεία που απένειμε η επιτροπή αξιολόγησης στο ραδιοφωνικό και στο τηλεοπτικό σποτ, που δημιουργήσαμε στην τάξη με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό.Ευχαριστούμε θερμά την Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση και τα αξιότιμα μέλη της επιτροπής αξιολόγησης, διότι η βράβευση αυτή αναδεικνύει και τιμά τις μηντιακές παραγωγές πολύ μικρών μαθητών/τριών. Συγχαίρουμε τους σημερινούς βραβευθέντες κι ευχόμαστε στην Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση να τα …εκατοστίσει και να συνεχίσει με την ίδια επιτυχία την εξαιρετικά σημαντική προσφορά της».

 

Οι βραβευμένες μαθητικές δημιουργίες στον σύνδεσμο http://i-create.gr/index.php/vravevmenes-dimiourgies/vraveumena-40-xronia-edutv