Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 
 

 

Every Day Stories

Ένα  νέο video που κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες από το κατάστημα  Κρίτων-ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΖΥΜΗΣ, το οποίο έχει γίνει ήδη viral, ήταν η αφορμή να επισκεφθούμε τον χώρο του εργαστηρίου του στην οδό Θ. Μπιγκάνου 22  και να γνωρίσουμε από κοντά τον ιδιοκτήτη του καταστήματος Σάββα-Κρίτωνα Παπαδόπουλο.

Συνέντευξη στον Βαλάντη Λιόλιο

 

Ο Κώστας Μπλιάτκας είναι αποδεδειγμένα ο πλέον αναγνωρίσιμος Ναουσαίος δημοσιογράφος, με μια καριέρα πολλών ετών στην έντυπη και κυρίως τηλεοπτική δημοσιογραφία.

Η Ναουσαία ερμηνεύτρια Αθηνά Πέιου, εγκαινιάζει ουσιαστικά μια σειρά συνεντεύξεων και αφιερωμάτων από νέα φρέσκα πρόσωπα της Νάουσας και της Ημαθίας, με τίτλο every day stories.

Η «Ν» αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένα μικρό αφιέρωμα  στο Γηροκομείο Νάουσας. Ένα «κόσμημα» για τον δήμο μας και την Ημαθία, ένα κοινωφελές στην ουσία ίδρυμα που προσφέρει τις υπηρεσίες του για πάνω από 20 χρόνια.

Κυριακή, 12 Απριλίου 2015 10:59

Χριστός Ανέστη Χρόνια Πολλά

Σας ευχόμαστε από καρδιάς Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλα σε όλους. Σας ενημερώνουμε επίσης πως η "naousanews" λειτουργεί από τη δεύτερη ημέρα του Πάσχα 13-04-2015 σε νέα responsive πλατφόρμα.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"