Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 
 

Naoussa by night

Τα «live» στην ταβέρνα «Παραδοσιακό» στη Νάουσα, συνεχίζονται ακάθεκτα και μέχρι..τελικής πτώσεως και την περίοδο της Αποκριάς!

Έχει πλέον καθιερωθεί, η μοναδική κρητική βραδιά, οι «Κούπες» με τον ανεπανάληπτο Αντώνη Μαρτσάκη, στο Ταβερνείον «4 Εποχές», στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας.

Το παραδοσιακό αποκριάτικο Ναουσαίικο γλέντι συνεχίζεται στην Ταβέρνα «Η Πέστροφα» στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας και αυτή τη φορά, σειρά είχε ο Σύλλογος Διαβητικών Ημαθίας «Γλυκιά Ισορροπία» το βράδυ του Σαββάτου.

Με τον παραδοσιακό Ναουσαίικο τρόπο, με ζουρνάδες και χάλκινα και την ορχήστρα του Βαγγέλη Ψαθά, «τσικνίσαμε» το βράδυ της Τσικνοπέμπτης στο Ταβερνείον «4 Εποχές» στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας.

Τρικούβερτο και.. «Εργατικό» ήταν το γλέντι της Τσικνοπέμπτης, στην «Η Πέστροφα» στο χορό του Εργατικού Κέντρου Νάουσας.

Σελίδα 1 από 34
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter