Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 
 
 

 

Web TV

Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015 18:50

Συνέντευξη του Charles Forelle στη Naousanews

Παρακολουθείστε τη συνέντευξη του Charles Forelle, δημοσιογράφου της εφημερίδας  "The Wall Street Journal", στη Naousanews.gr και στον Βαλάντη Λιόλιο, για τις Εθνικές Εκλογές στην Ελλάδα, την επίσκεψη του στην Ελλάδα και τη Νάουσα και τον Κώστα Λαπαβίτσα.

Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014 21:37

Γιώργος Φουντούλης εφ όλης της ύλης (video)

 Παρακολουθείστε την εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, που παραχώρησε ο Γιώργος Φουντούλης, επικεφαλής της παράταξης "Ενωτική Κίνηση Πολιτών" στον Βαλάντη  Λιόλιο.

Παρακολουθείστε το "Hall of Fame" - αφιέρωμα της "Naousanews" στη Γυμναστική Ένωση Νάουσας. Είναι μια αναγνώριση για τη  σοβαρή δουλειά που γίνεται στο στίβο της Νάουσας, για το μεράκι των προπονητών και την "φλόγα" για  διάκριση των νεαρών αθλητών και αθλητριών. 

Παρακολουθείστε τον τελικό των τριπόντων και τα σημαντικότερα στιγμιότυπα του τελικού του Εαρινου Πρωταθλήματος Μπάσκετ Αγίου Νικολάου Νάουσας, με μεγάλο νικητή το Liebe  επί των Assist.

τελικός μπάσκετ from Naousanews.gr on Vimeo.

Παρακολουθείστε το ντύσιμο του Γενίτσαρου στο Παραδοσιακό κτίριο "Μάκη"  του Ομίλου Γενίτσαροι και Μπούλες καθώς και την αποκορύφωση του δρώμενου στο Δημαρχείο.

Αποκορύφωση δρώμενου from Naousanews.gr on Vimeo.
 

 

Ντύσιμο γενίτσαρου from Naousanews.gr on Vimeo.

Σελίδα 1 από 6
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"