Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017 15:16

Χρήστος Αντωνίου: «Να μην επαναλάβουμε τα λάθη του παρελθόντος που μας οδήγησαν στη χρεοκοπία και τα μνημόνια»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ομιλία του Βουλευτή Ημαθίας Χρήστου Αντωνίου για τον Προϋπολογισμό του 2018, στην Ολομέλεια της Βουλής την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017.Ο βουλευτής τόνισε ότι η νέα περίοδος που ανοίγεται στη χώρα μας μετά τον Αύγουστο του 2018 δεν πρέπει σε τίποτα να θυμίζει το παρελθόν. Δεν πρέπει να επαναλάβουμε τις ίδιες πολιτικές και την ίδια νοοτροπία που μας οδήγησαν στη χρεοκοπία και στα μνημόνια.

 Επίσης επεσήμανε ότι όλες οι πολιτικές δυνάμεις θα πρέπει να έχουν βάλει μυαλό από την περιπέτεια και την καταστροφή που βίωσε ο ελληνικός λαός τα προηγούμενα χρόνια και πως οφείλουμε από τώρα να σχεδιάσουμε με στοιχειώδη συναίνεση τα επόμενα βήματα. Να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε ένα μοντέλο βιώσιμης και διατηρήσιμης ανάπτυξης που θα βασίζεται στη γνώση, την καινοτομία και την εξωστρέφεια. Ένα μοντέλο δίκαιης ανάπτυξης που τα οφέλη του θα διαχέονται σε όλη την κοινωνία και όχι στους λίγους και ισχυρούς.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"