Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 

 
Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2019 12:11

Αγιασμός στο ΔΙΕΚ Νοσηλευτκής Νοσοκομείου Βέροιας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2019, στους χώρους του Δ.Ι.Ε.Κ Νοσηλευτικής  του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας) πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός με την έναρξη της  Εκπαιδευτικής  χρονιάς.

 Η τελετή του Αγιασμού τελέστηκε από τον Πρωτοπρεσβύτερο Π. Διονύσιο Συρόπουλο, παρουσία της Διευθύντριας του Δ.Ι.Ε.Κ  κ. Γεωργιτζίκη και των Εκπαιδευτριών  κ.Αναστασίου Βιργινίας και κ. Παρτσιοπούλου Παρασκευής. Ο Πρωτοπρεσβύτερος Π. Διονύσιο Συρόπουλο ευχήθηκε καλή χρονιά στους σπουδαστές και καλή πρόοδο στο δύσκολο αυτό λειτούργημα που επέλεξαν να καταρτιστούν. Η κ. Γεωργιτζίκη Δέσποινα στο καλωσόρισμα των καταρτιζομένων  τόνισε τα θετικά, εποικοδομητικά και ελπιδοφόρα στοιχεία  που υπάρχουν γύρω μας, τα οποία πρέπει να δούμε με ευγνωμοσύνη. Έτσι θα διαμορφώσουμε  θετική διάθεση και θα καλλιεργήσουμε αισιοδοξία και δύναμη ώστε η  νέα σχολική χρονιά να είναι γόνιμη και δημιουργική .

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"