Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017 16:27

Το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας για τις πρόσφατες εξελίξεις στν Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με την ευκαιρία των πρόσφατων ανακοινώσεων καθώς και των πρωτοβουλιών των πρώην εργαζομένων στην ΕΝ.ΚΛΩ για την εφαρμογή ενός σχεδίου επαναλειτουργίας κάποιων μονάδων της επιχείρησης θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ το 2011 χωρίς περιστροφές και τακτικισμούς είχε εγκρίνει με νομιμότατες διαδικασίες την στήριξη του εγχειρήματος επαναλειτουργίας της ΕΝΚΛΩ. Τότε δυστυχώς χειρισμοί από πλευράς τραπεζικού συστήματος δεν επέτρεψαν την ευόδωση του σχεδίου, γεγονός που δείχνει την μεγάλη ανάγκη συστημικών αλλαγών στον τραπεζικό κλάδο.

Σήμερα παρακολουθούμε στενά όλες τις εξελίξεις σχετικά με την εταιρία. Στηρίζουμε κάθε σοβαρή προσπάθεια που μπορεί να προσφέρει στην εθνική οικονομία, την ανάπτυξη, σε θέσεις εργασίας.

Αυτή την απόλυτα καθαρή θέση υποστήριξε άλλωστε και η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης» Φ. Γεννηματά στην πρόσφατη επίσκεψη της στην Ημαθία όταν ρωτήθηκε σχετικά.

Καλούμε  όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές σχετικά με το θέμα της ΕΝΚΛΩ να σταθούν στο ύψος των ευθυνών τους. Κυρίως όμως ζητούμε από την κυβέρνηση να πάρει ξεκάθαρη θέση και να μην άγεται και φέρεται ανάλογα με την πορεία της υπόθεσης ούτε να δημιουργεί δήθεν κλίμα μέσα από παραπολιτικά και διαρροές. Η κυβέρνηση πλέον έχει το μαχαίρι έχει και το καρπούζι.

 

 

         

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"