Ειδήσεις σε τίτλους

 
 

 

 

 

 

 
 

 
Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019 20:00

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αλπικού Σκι Είμαστε Περήφανοι!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στο Άρε της Σουηδίας ταξίδεψε  η ελληνική αποστολή χιονοδρομίας  και  συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αλπικού Σκι από τις 9 εώς τις 18 Φεβρουαρίου.

 Περηφάνια για τους Ναουσαίους συμπολίτες μας και αθλητές του ΕΟΣ Νάουσας που αριθμούν τη μισή αποστολή της Εθνικής ομάδας.
Οι αθλητές που συμμετέχουν είναι οι εξής:


Σοφία Ράλλη. (αθλήτρια)

Τα λόγια είναι περιττά για την κορυφαία αθλήτρια του ΕΟΣ .Νάουσας.
Υπάλληλος Λιμενικού συνδυάζει εργασία και πρωταθλητισμό αφού είναι μέλος της εθνικής ομάδας την τελευταία δεκαετία με 3 Ολυμπιάδες στο ενεργητικό της και 5 συνολικά Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Η Σοφία θα δοκιμαστεί στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση για το 2019


Αναστασία Μάντσιου (αθλήτρια)
Η Αναστασία είναι φοιτήτρια της Πολυτεχνικής Σχολής και ενεργό μέλος της εθνικής ομάδας, με διακρίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και σε διεθνείς αγώνες.
Είναι η δεύτερη συμμετοχή της σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα δείχνοντας  ότι όλα μπορούν να συνδυαστούν όταν υπάρχει πειθαρχία.


Βασίλειος Μάντσιος (αθλητής)

Ελεύθερος επαγγελματίας και ενεργό μέλος της εθνικής ομάδας .Τα τελευταία χρόνια πετυχαίνει το στόχο του συνδυάζοντας δουλειά και προπόνηση με την  πρόκριση του και τη δεύτερη συμμετοχή του σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.


Εμμανουήλ Ζωγράφος Μάνος(αθλητής)

Ο Εμμανουήλ είναι  πρωτοετής φοιτητής στο ΤΕΦΑΑ. Μέλος της εθνικής ομάδας και μικρότερος αθλητής αποτελεί το μέλλον της χιονοδρομίας αφού και ο ίδιος συμμετέχει για δεύτερη φορά σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.


Αθανάσιος Κατσάνης(αθλητής)

Ο Θανάσης μας εξέπληξε ευχάριστα με τις επιδόσεις του αφού μπόρεσε και προκρίθηκε για τη μεγάλη διοργάνωση.Ήταν κάτι που έλειπε από το βιογραφικό του αφού τα τελευταία χρόνια αποτελεί μέλος της εθνικής ομάδας.


Πέτρος Καρυδάς(Συνοδός)

Ο Πέτρος είναι ελεύθερος επαγγελματίας ζει και εργάζεται στη Νάουσα. Προέρχεται από αθλητική οικογένεια καθώς και  ο ίδιος υπήρξε αθλητής της χιονοδρομίας.
Επί σειρά ετών διετέλεσε προπονητής του ΕΟΣ Νάουσας. Τα τελευταία χρόνια είναι ενεργό μέλος του ΔΣ(έφορος αλπικού σκι)και μέλος της επιτροπής Εθνικού Πρωταθλήματος της ΕΟΧΑ.
Είναι ο ακούραστος αρωγός της χιονοδρομική οικογένειας.
Καλή επιτυχία!

 

Από τον ΕΟΣ Νάουσας

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"