Ειδήσεις σε τίτλους

 
 
 

 
 
 
 

 

 
Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2017 19:59

Ξεκινάει στις 11 Σεπτεμβρίου η φετινή αθλητική χρονιά για τον Α.Σ. «ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ» Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Μετά το καλοκαίρι και τις διακοπές, ήρθε και πάλι η ώρα για την επιστροφή στα σχολεία και στις δραστηριότητες. Επιστροφή στις προπονήσεις και για τον Αθλητικό Σύλλογο «Τέτραθλον» Νάουσας με όνειρα, φιλοδοξίες, διάθεση για σκληρή δουλειά και πάνω απ’ όλα, με υψηλή αίσθηση ευθύνης απέναντι στην κοινωνία της πόλης μας. Η έναρξη όλων των τμημάτων συμπίπτει, όπως πάντα, μαζί με αυτήν της Σχολικής χρονιάς, η οποία τοποθετείται για φέτος την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου.

Πρωταρχικός σκοπός, η ορθή διαπαιδαγώγηση μικρών και μεγάλων αθλητών μέσω της συστηματικής εξάσκησης σώματος και πνεύματος. Το άθλημα του TAEKWON-DOπου κατόρθωσε να ενώσει όλο τον κόσμο σας καλεί να γίνετε μέλη της μεγάλης οικογένειας του. Φέτος θα λειτουργήσει για πρώτη φορά τμήμα για παιδιά ηλικίας 3-5 ετών (Taekwon-doKids)στο οποίο ο Διεθνής Εκπαιδευτής του Συλλόγου μας, Δημητριάδης Παναγιώτης 5 DAN, θα εφαρμόζει ειδικό πρόγραμμα αθλητικής ανάπτυξης και προετοιμασίας, προσαρμοσμένο στις ανάγκες και στις ιδιαιτερότητες της Προσχολικής ηλικίας.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία του Συλλόγου που βρίσκονται στην Οδό Λάππα 30, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες18:00’-21:00’ και στα τηλέφωνα 6945312291 & 2332041817.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"