Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 
 

 

 

Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019 17:44

Παγκόσμια Ημέρα δικαιωμάτων των παιδιών

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΠΥΡΣΟΣ Νάουσαςδιοργανώνειεκδήλωση για τα παιδιά την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου  στις 17.00 μμ. το απόγευμα στον Πολυχωρο ΕΡΙΑ, για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας δικαιωμάτων των παιδιών.

Στην εκδήλωση τα παιδιά θα παρακολουθήσουνομιλία για τα δικαιώματα τους. Θα ενημερωθούν από την Αστυνομία και το ΠυροσβεστικόΣώμαΝάουσας για το δικαίωμα τους στην ασφάλεια και την προστασία. Το δικαίωμα τους στην Υγείαθα προσεγγίσει ένας γιατρός και το δικαίωμα στην μόρφωσηαπό ένανεκπαιδευτικό.

 

Παράλληλα η Νεολαία του CIOFFθα ετοιμάσειδράσεις για να στηρίξει το δικαίωμα τους στο παιχνίδι. Οι κυρίες του Συλλόγου θα τιμήσουν το δικαίωματων παιδιώνστο φαγητό με έναν πλούσιομπουφέ.

 

Οι μικροίχορευτές του ΠΥΡΣΟΥ θα εκθέσουν  τα έργαζωγραφικής τους που δημιουργήσαναποκλειστικά για αυτήν την ημέραπαρουσιάζοντάς το δικαίωμα στην Τέχνη και στην Μόρφωση.

 

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή σε όλα τα παιδιάκαι γονείς και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η εκδήλωσητελείτευπό την αιγίδα του Δήμου Η.Π. Νάουσας και την Aντιδημαρχια Πολιτισμού.

 

 

Το Δ.Σ του ΠΥΡΣΟΥ

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"