Ειδήσεις σε τίτλους

 
 

 

 

 

 

 
 
Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 18:42

Τη θέση της για την δωρεάν παραχώρησης χρήσης οικοπέδου για την ανέγερση του ναού του Αγίου Θεοφάνη εξέφρασε η Ίλια Ιωσηφίδου (video)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την θέση της  με σαφήνεια εξέφρασε για το θέμα της δωρεάν παραχώρησης χρήσης,  δημοτικού οικοπέδου για την ανέγερση του ναού του Αγίου Θεοφάνη, η υποψήφια δήμαρχος  Νάουσας και επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Δημιουργίας», Ίλια Ιωσηφίδου, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας.

Η κ. Ιωσηφίδου η οποία συνοδευόταν από τον Σταύρο Τσέλιο,  δήλωσε πως η συγκεκριμένη θέση είναι ακατάλληλη, γιατί οικοδομείται ένας αδόμητος ανοικτός χώρος από τους ελάχιστους που έχουν απομείνει στην πόλη, διότι  καταργείται μια σημαντική δίοδος  και  καταργείται επίσης το παρκινγκ του Νοσοκομείου,

Παρακολουθείστε την τοποθέτηση της.

 

 

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"