Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 
Κυριακή, 10 Ιουλίου 2016 12:05

"Η Ωραιοτάτη και οι Εννέα Μούσες" (video)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε μια πολύ ωραία εκδήλωση πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου της Ευαγγελίας Παπανίκου «Η Ωραιοτάτη και οι Εννέα  Μούσες», στο μαγευτικό άλσος του Αγίου Νικολάου Σστη Νάουσα.

 

Για το βιβλίο μίλησαν  οι βραβευμένοι συγγραφείς Γιώργος Δάμτσιος ("Μέχρι την τελευταία του ανάσα",  και Μάριος Δημητριάδης ("Σκοτεινές Μέρες".

 

Την εκδήλωση έντυσαν μουσικά ο Μάριος Δημητριάδης (κιθάρα, τραγούδι) και ο Παύλος Καγκελίδης (τραγούδι). 

Αποσπάσματα διάβασαν  η Ελένη Φειδάντση και ο Αλκιβιάδης Βαν Ντερ Σπόελ.

 

Ο σκοπός του βιβλίου είναι να λειτουργήσει σαν έναυσμα και να κεντρίσει το ενδιαφέρον για την περαιτέρω μελέτη της ελληνικής μυθολογίας, της φιλοσοφικής της βάσης και των ιδεών που προκύπτουν από αυτήν. Ειδικά στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, η προσπάθεια, να εμπνεύσουμε ιδεώδη και ιδανικά και να βοηθήσουμε στη διαμόρφωση του χαρακτήρα των νέων είναι απαραίτητη. Ενώ ταυτοχρόνως, χρειάζεται οι μεγαλύτεροι να θυμηθούν τι πραγματικά έχει σημασία στη ζωή αξιολογώντας ο καθένας τη στάση του και τη συμπεριφορά του.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"