Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 
 

 

 

 
 
Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2017 21:07

Η «Αράπιτσα» στο Διεθνές Φεστιβάλ "International Folk Dance Festival - Winter Edition" στο Βελιγράδι

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Όμιλος Περιβάλλοντος και Πολιτισμού "Η Αράπιτσα" συμμετείχε με το 4ο παιδικό τμήμα του στο Διεθνές Φεστιβάλ "InternationalFolkDanceFestival - WinterEdition" που πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι από της 30 Νοεμβρίου ως τις 3 Δεκεμβρίου 2017. Στο Φεστιβάλ συμμετείχαν εκτός από την Ελλάδα που εκπροσωπούνταν από την "Αράπιτσα" και συγκροτήματα από τη Βουλγαρία (2 συγκροτήματα), τη Λιθουανία τη Σαρδηνία και φυσικά τη Σερβία.

Οι μικροί χορευτές ενθουσίασαν το κοινό με τις εξαιρετικές χορευτικές τους επιδόσεις και απέσπασαν το θερμότερο χειροκρότημα του κοινού στις εμφανίσεις τους που πραγματοποιήθηκαν στο "CulturalCentre" του Βελιγραδίου, το CulturalandEducationalCentre" του Δήμου RakovicaΒελιγραδίου και στο Γηροκομείο του Βελιγραδίου, όπου η εμφάνισή τους είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Τα μέλη της αποστολής, που συνοδεύονταν από το χοροδιδάσκαλό τους, μέλη του Δ.Σ., γονείς και φίλους του Ομίλου, στη διάρκεια της παραμονής τους στη Σερβία είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στα αξιοθέατα του παλιού Βελιγραδίου, να επισκεφτούν τον ορθόδοξο Ναό του Αγίου Σάββα, το Μουσείου του Τέσλα και την πόλη Νις.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"